Vi finns där innan krisen infinner sig i vardagen

Nyhetsarkiv

Öppnar kontor i Uddevalla
jul 1, 2013 | Idag öppnar vi vårt kontor i Uddevalla. Här har vi möjlighet att ta emot våra kunder och genomföra kurser och utbildningar. Hör gärna av er för ett besök så bjuder vi på en kopp kaffe! Välkomna!

Sandömässan 4-5 juni
jun 4, 2013 | KrisRisk är på Sandömässan tillsammans med Skyskol AB. Fokus för mässan är inriktat mot problemområden som översvämningar, ras och skred. Vi demonsterar ett hjälpmedel som kan användas vid utbildning inom just nämnda områden - RescueSim!

Offshore Incident Management Training
feb 24, 2013 | Nu lanserar vi "Offshore Incident Management Training". Incident management training för oljebolag, rederier och andra aktörer som har oljefälten som arbetsplats.

Pressrelease
feb 7, 2013 | Idag gav vi tillsammans med Skyskol AB och VSTEP från Holland, ut en pressrelease angående vårt samarbete och introduceringen av RescueSim på den svenska marknaden.

Utbildning av RescueSim tekniker!
jan 11, 2013 | Vi har under veckan utbildat fyra nya RescueSim tekniker i Sverige. Detta innebär att vi nu är fullt operationella med de tjänster som vi kan erbjuda med RescueSim.

Ytterligare uppdateringar av hemsidan!
jan 10, 2013 | Arbetet med att publicera hela vårt tjänsteutbud fortsätter. Vi beräknar att detta håller på hela januari och februari månad, så saknar ni information - kontakta oss så kan vi maila över information, produktblad eller annat.

Arbetsmiljöarbete
dec 9, 2012 | Vi har idag slutit fler samarbetsavtal med konsulter inom arbetsmiljöområdet. Vår ambition att kunna vara leverantörer av helhetslösningar för våra kunder har ytterligare stärkts. Vi arbetar nu med att utarbeta tjänstebeskrivningar och produktblad och räknar med att publicera detta på vår tjänstesida under januari månad. Men vi kan leverera tjänster redan nu, intresserad? Hör av er så berättar vi gärna mer!

Kommunal krisledning
dec 7, 2012 | Idag har vi introducerat vårt koncept för kommunal krisledning. Vi kommer att lägga upp detaljerad information och produktblad i slutet av december - men är du intresserad av att veta mer om detta så får du gärna kontakta oss per mail eller telefon! Ett brev har idag gått ut till 225 kommunchefer i landet - har du inte fått det? Hör av dig per mail så skickar vi gärna ett!

Incident Management
dec 5, 2012 | Nu introducerar vi utbildning, träning och övning inom ett flertal områden, bl.a. -Airport Incident Management -Port Incident Management samt -Industrial Incident Management. Läs gärna mer på vår sida om våra tjänster, där kan ni även läsa de nyhetsbrev som gått ut till merparten av berörda, större företag och organisationer.